Vrste kamena

Sve vrste prirodnog, ukrasnog i dekorativnog kamena pod jednim krovom. U našoj ponudi možete naći razne vrste prirodnog, ukrasnog i dekorativnog kamena. Neke od njih su: studenički kamen, ravnogorski kamen, kamen Bosuta, Baški kamen, struganički prirodni kamen, kamen Peščar i mnogi drugi. Kamen Peščar se vadi iz nekoliko kamenoloma, a najpoznatiji su Ljiški peščar, Kruševački peščar i Pirotski peščar.

Vrste kamena koji su u našoj ponudi možete dobiti u raznim veličinama i oblicima. Najprisutniji oblici kamena su lomljeni, sečeni, kao i kamen u obliku štanglica koji je najpogodniji za oblaganje unutrašnjih zidova, uređenje enterijera i fasada. Sa kvalitetnim prirodnim kamenom koji je u našoj ponudi možete napraviti česme, bazene, obložiti spoljašnje i unutrašnje zidove. Prirodni kamen Siga je pogodan za fontane čiji žubor vode pozitivno utiče na vaše zdravlje, jer opušta telo i um.

Ako imate bilo kakav savet, ideju, pitanje, nejasnoću, molimo vas da nam se obratite putem kontakt forme sajta ili nas jednostavno pozovite na broj telefona i dobićete informacije koje vas zanimaju veoma brzo. Vaše preporuke su dobrodošle kako bismo bili bolji i zajedno sa vama napredovali i bili obostrano zadovoljni.

Vrste_kamena