Prirodni kamen

STRUGANICKI KAMEN

Struganicki kamen se koristi za oblaganje unutrašnjih i spoljašnjih zidova. Otporan je na razne atmosferske uticaje. Ovaj prirodni kamen se koristi za izradu pešačkih i kolskih staza. Može biti sive, sivo plave i žute boje, a po potrebi se mogu napraviti razni oblici.

BASKI KAMEN

Baški kamen je još jedna vrsta prirodnog kamena koja je u našoj ponudi. Baški prirodni kamen se može koristiti kao dekorativni kamen za enterijer u obliku štanglica.

KAMEN STUDENICA

Prirodni kamen Studenica se vadi iz kamenoloma u blizini manastira Studenica u blizini Kraljeva. Može biti debljine od 1 do 6 cm. Prisutan je u beloj, crnoj i belo žutoj boji.

KAMEN PESCAR

Prirodni kamen Peščar karakteriše velika otpornost na visoke temperature, pa se ova vrsta prirodnog kamena koristi za izradu kamina koji mogu dati jedinstven izgled i čar vašem enterijeru. Najpoznatije vrste ovog kamena se mogu naći u Ljigu, Pirotu i Kruševcu.

KAMEN BOSUTA

Bosuta je prirodni kamen koji je ime dobio po istoimenom selu u opstini Aranđelovac. Može biti debljine do 6cm. Koristi se za izgradnju ograda, staza, oblaganje zidova unutrašnjosti vašeg doma.

RAVNOGORSKI KAMEN

Ravnogorski prirodni kamen je jedan od kvalitetnijih vrsta prirodnog kamena. Može biti debljine do 1ocm. Pogodan je za zidanje, izradu staza ograda i podova.

PRIRODNI KAMEN FONTANE

Veliki broj primera i vrsta prirodnog kamena za fontane. U našoj ponudi možete dobiti kamen bilo koje vrste za fontane. Pogledajte slike ostalih fontana u našoj galeriji.

PRIRODNI KAMEN ZA FASADE

Ulepšajte spoljašnji izgled svog doma oblaganjem prirodnim kamenom za fasade. Oblaganjem spoljašnjih zidova prirodnim kamenom postižete i bolju energetsku efikasnost u zimskim mesecima. Kontaktirajte nas, ako imate bilo kakvih nedoumica.

STAZE OD PRIRODNOG KAMENA

Staze od prirodnog kamena mogu biti samo još jedan u nizu lepih detalja u vašem dvoristu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Postavite vaš komentar